Predstavitev:

Podjetnica, Violeta Ložar, ustanoviteljica podjetja, POSLUJ MODRO, računovodske storitve in poslovno svetovanje, Violeta Ložar s.p., po izobrazbi univerzitetni diplomiran ekonomist, z več kot 30 letnimi izkušnjami pri vodenju računovodstva, financ in kontrolinga v delniški družbi.

Poslanstvo, vrednote in vizija:

Pri odločitvi za samostojno podjetništvo, v dejavnosti računovodstva in poslovnega svetovanja pot je bilo osnovno vodilo, da poleg računovodskih storitev ponudim tudi znanje pridobljeno z dolgoletnimi izkušnjami na področju poslovnega in davčnega svetovanja, in sicer predvsem za:

• podjetnike začetnike,
• za podjetja in gospodarske družbe, ki so prerasle velikost malega in mikro podjetja,
• za podjetja, ki želijo organizirati lastno računovodstvo,
• za podjetja, ki so se znašla v težavah,
• za vse, ki potrebujejo izdelavo investicijskega načrta, poslovnega načrta ali pripravo razpisne dokumentacije na osnovi javnih razpisov.

Spoštovanje zakonodaje, upoštevanje etičnih norm, lojalnost in vzpostavitev zaupljivega odnosa s strankami so vrednote, ki sem jih gojila do sedaj in jih nameravam tudi vnaprej. Skrb za stalno izobraževanje pa je osnova za nudenje kvalitetnih storitev.

Vizija za vnaprej je postaviti strokovno, zanesljivo in zaupanja vredno družinsko podjetje za računovodske storitve in poslovno svetovanje.

Vizija  za vnaprej je postaviti strokovno, zanesljivo in zaupanja vredno družinsko podjetje za računovodske storitve in poslovno svetovanje.

Osebna izkaznica:

Podjetje:  POSLUJ MODRO, računovodske storitve in poslovno svetovanje, Violeta Ložar s.p.
Osnovna dejavnost: 69.200 Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti, davčno svetovanje
Naslov: Gornje Lepovče 119, 1310 RIBNICA
Uradne ure: Vsak delovnik od 8. do 16. ure
Ustanoviteljica: Violeta Ložar, univ. dipl. ekonomist
Matična številka: 8018367000
Davčna številka: 32255071

PREVERITE NAŠE STORITVE

Za modro poslovanje po moder nasvet!